Бабусині страви: "Салат з язиком та грибами"

Бабусині страви: "Салат з язиком та грибами"

Інгредієнти:

  • відварений язик - 50 г
  • мариновані гриби - 60 г
  • яйце - 1 шт
  • листя салату - 40 г
  • часник - 1 зубець
  • сіль і перець - за смаком
  • оцет 9% - 1 ч. ложка
  • рослинна олія - для смаження омлету і заправки салату

  • Спосіб приготування:

    Збийте і посоліть яйце. Обсмажте омлет з двох сторін.

    Язик, салат і яєчний омлет наріжте вузькими смужками.

    Часник пропустіть через прес.

    Змішайте всі інгредієнти.

    Змішайте рослинну олію, оцет, сіль і перець.

    Заправте салат приготованою заправкою, перемішайте.