Бабусині страви: "Салат «Ізабелла»"

Бабусині страви: "Салат «Ізабелла»"

Шукаєте оригинільний рецепт салату? Приготуйте салат «Ізабелла» з ківі, яблуком, курячою грудкою та горіхами.

  • Інгредієнти:
    зелене яблуко (велике) - 1 шт.,
    ківі (велике) - 1 шт.,
    куряча грудка - 1 шт.,
    волоські горіхи - 0,5 склянки,
    лимонний сік, листя салату, майонез.

  • Спосіб приготування:
    1. Курячу грудку відваріть, охолодіть в бульйоні. Наріжте невеликими кубиками.
    2. Яблуко очистіть від шкірки. Наріжте невеликими кубиками, побризкайте соком лимона.
    3. Ківі також очистіть і наріжте невеликими кубиками. Шматочок залиште для прикраси.
    4. Горіхи подрібніть ножем. Кілька шматків залиште для прикраси.
    5. Кубики курячого філе, яблука, ківі і подрібнені горіхи змішайте, заправте легким майонезом.
    6. Викладіть в салатник на листя салату, прикрасьте ядрами горіхів і шматочками ківі.