Бабусині страви: "Самоцвіти – десерт з желе"

Бабусині страви: "Самоцвіти – десерт з желе"

Інгредієнти:

  • желе різного кольору – 6 пачок,
  • згущене молоко – 1 банка
  • желатин – 2 пакетики
  • кип’ячена вода – 2 склянки

  • 1. Для приготування десерту з желе приготуйте різнокольорове желе згідно інструкції на пакеті. Як тільки желе охолоне та застигне, наріжте його гарячим гострим ножем на шматочки.
    2. Перемішайте між собою шматочки желе різних кольорів.
    3. Розчиніть два пакети желатину в 0,5 склянці холодної води, нехай набухне протягом години.
    4. Додайте 1,5 склянки кип’яченої води і розчиніть желатин.
    5. Додайте банку згущеного молока, перемішайте та охолодіть.
    6. Як тільки суміш охолоне, вилийте її на кубики різнокольорового желе. Поставте на ніч в холодильник.
    7. Желе наріжте гострим ножем, змоченим у гарячій воді. Наш десерт з желе готовий - можна їсти самоцвіти!

    Loading...