Бабусині страви: "Шашлички-закрутанці з курятини"

Бабусині страви: "Шашлички-закрутанці з курятини"

Інгредієнти:

  • куряче філе: 600 г
  • бекон: 150 г
  • перець болгарський: 1 шт.
  • Для маринаду:
  • олія: 3-4 ст. ложки
  • вино біле сухе: 3-4 ст. ложки
  • суміш італійських трав, паприка, сіль, перець за смаком

  • Спосіб приготуваня:

    Куряче м’ясо порізати на довгі скибочки. Приготувати маринад – змішати олію з вином та спеціями. М’ясо скласти в ємність, залити маринадом та залишити на кілька годин.

    Перець порізати на невеликі шматочки. Бекон порізати скибочками. Кожну скибку бекону покласти на скибку курячого філе. На край покласти шматок болгарського перцю. Загорнути куряче філе таким чином, щоб перець і бекон були у середині

    Нанизати шашлички на шампури та смажити на вугіллі до готовності.