Інгредієнти:
Баклажани 1 шт.
Цукіні 1 шт.
Солодкий перець 1 шт.
Ріпчасту цибулю 1 шт.
Помідор 1 шт.
Оцет виноградний 7% 25 мл.
Бальзамічний оцет 15 мл.
Цукор коричневий 2 ч.л.
Вода 250 мл.
сіль
рослинне масло
Цибулю нарізати середніми півкільцями. Посипати сіллю і розім'яти руками до отримання достатньої кількості соку.
Порізати ківі шматочками і додати в цибулю. М'ясо порізати не надто крупно, додати в маринад, поперчити і залишити на кілька годин маринуватися.
Нанизати готовий шашлик на шампури і обсмажувати на розігрітому грилі, перевертаючи в процесі приготування.
Подавати до столу з зеленню і цибулею.