Бабусині страви: "Шашлик із ковбасок"

Бабусині страви: "Шашлик із ковбасок"

Шашлик із ковбасок приготувати дуже просто та економно. Цей рецепт стане у нагоді на відпочинку та пікніку.

  • Інгредієнти:
    ковбаски: 8 шт.
    кабачок: 1 шт.
    помідори: 2 шт.

  • Спосіб приготування:
    Ковбаски порізати на шматки довжиною 2 см. Кабачок нарізати кружальцями, помідори так само.
    На шампур нанизувати кабачок, шматочки ковбасок, кружальця помідора, чергуючи.
    Смажити 10-15 хв. на вугіллі.
    ° Під час смаження з ковбасок виділяється жир, який просочує кабачки. Завдяки цьому вони стають м’які та ароматні. Замість кабачку можна використовувати баклажани.