До вашої уваги рецепт надзвичайно смачного шашлику з курки. Маринад дуже простий, але цікавий, і незвичайний. Шашлик виходить дуже соковитий, ніжний і ароматний.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Куряче м'ясо звільнити від кісток. Порізати на частини.
2. Ріпчасту цибулю почистити і порізати кільцями, додати до курки.
3. Влити соєвий соус, воду, посипати щедро спеціями для шашлику. Додати бальзамічний оцет.
4. Все добре перемішати. Якщо потрібно - додати сіль.
5. Залишити курку для маринування на 4-5 годин при кімнатній температурі.
6. Нанизати курку на шампури разом з кільцями цибулі.
7. Смажити шашлик з курки над розжареним вугіллям до готовності. Перевірити це можна, розрізавши шматочок м'яса ножем. Якщо виділяється прозорий сік - шашлик готовий!
Подати шалено смачний шашлик з курки гарячим, з овочами, зеленню і улюбленим соусом.