Бабусині страви: "Шашлик з курки"

Бабусині страви: "Шашлик з курки"

До вашої уваги рецепт надзвичайно смачного шашлику з курки. Маринад дуже простий, але цікавий, і незвичайний. Шашлик виходить дуже соковитий, ніжний і ароматний.
Інгредієнти:

  • куряче м'ясо - 1 кг 500 г
  • цибуля ріпчаста - 2 шт
  • спеції для шашлику - за смаком
  • соєвий соус - 2-3 ст. л
  • оцет бальзамічний - 3-4 ст. л
  • сіль за смаком
  • вода - 100 мл

  • Приготування:

    1. Куряче м'ясо звільнити від кісток. Порізати на частини.

    2. Ріпчасту цибулю почистити і порізати кільцями, додати до курки.

    3. Влити соєвий соус, воду, посипати щедро спеціями для шашлику. Додати бальзамічний оцет.

    4. Все добре перемішати. Якщо потрібно - додати сіль.

    5. Залишити курку для маринування на 4-5 годин при кімнатній температурі.

    6. Нанизати курку на шампури разом з кільцями цибулі.

    7. Смажити шашлик з курки над розжареним вугіллям до готовності. Перевірити це можна, розрізавши шматочок м'яса ножем. Якщо виділяється прозорий сік - шашлик готовий!

    Подати шалено смачний шашлик з курки гарячим, з овочами, зеленню і улюбленим соусом.