Бабусині страви: "Шашлик з курятини, чорносливу та кураги"

Бабусині страви: "Шашлик з курятини, чорносливу та кураги"

Інгредієнти:

  • куряче філе - 1 кг
  • чорнослив (без кісточок) - 250 г
  • курага - 250 г
  • біле сухе вино - 3 склянки
  • гвоздика - 2 бутона
  • насіння коріандру - 2 ч. ложки
  • зерна білого перцю - 2 ч. ложки
  • сіль, паприка і чорний мелений перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Чорнослив помийте і залийте вином. Додайте сіль, зерна білого перцю, коріандр і гвоздику. Варіть на невеликому вогні близько 10 хвилин. Дайте чорносливу промаринуватися близько 45 хвилин. Викладіть його на сито і дайте стекти рідині.

    Куряче філе поріжте, посоліть, поперчіть і посипте паприкою.

    По черзі нанизайте на шампури м’ясо, чорнослив и курагу.

    Смажте шашлик на мангалі до готовності.