Бабусині страви: "Шоколадна ковбаска-салямі"

Бабусині страви: "Шоколадна ковбаска-салямі"

Інгредієнти:

  • 500 гр печива
  • 200 гр вершкового масла
  • 150 мл молока
  • 5 ст. л какао-порошку
  • 4 ст. л цукру
  • 300 гр арахісу

  • Спосіб приготування:

    Печиво подрібнюємо за допомогою бленд ера в дрібну крихту. Додаємо до печива увесь арахіс.
    Вершкове масло розтоплюємо у невеличкій каструльці.
    Какао-порошок перемішуємо з цукром та молоком. Помішуючи суміш молока та какао, додаємо розтоплене масло.
    Варимо отриману суміш на невеличкому вогні.
    Як тільки на поверхні тіста почнуть з'являтися бульбашки, знімаємо з вогню і додаємо до подрібненого печива.
    Все ретельно перемішуємо і даємо охолонути.
    З тіста формуємо ковбаску, кладемо на харчову плівку і завертаємо, кладемо в морозильну камеру на 2 години.
    Перед подачею нарізаємо ковбаску на невеличкі шматочки.