Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Мигдаль опустити в окріп на пару хвилин, очистити від шкірки, обсушити й подрібнити за допомогою кавомолки.
У розтоплене вершкове масло всипати цукрову пудру і ванільний цукор, збити за допомогою міксера на малих оборотах.Не перестаючи збивати додати жовтки і какао. Потім всипати просіяне борошно, перемішати суміш ложкою. Ввести в тісто мелений мигдаль (1,5 стол.ложки горіхів відкласти в сторонку) і перемішати до однорідної маси.
Готове тісто покласти в кондитерський шприц або мішок і випустити в гофровані формочки (змащувати форми не потрібно). Поверхню виробів посипати меленим мигдалем (1,5 стол.ложки) і тертим шоколадом, в центр увіткнути по горішку.
Випікати печиво в розігрітій духовці до t = 150С 15 хвилин.