Інгредієнти:
молоко 50-70мл
перепелині яйця 15 шт
Спосіб приготування:
Розчинити в теплому молоці дріжджі, цукор і 2 ст л борошна. Поставити опару в тепле місце на 10-15 хвилин.
У миску просіяти борошно, додати яйця, масло, сіль і влити опару. Гарненько вимісити тісто. Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1:00.
Тим часом готуємо начинку- сир, вершковий сир і молоко перемішати до однорідної маси.
Коли тісто підніметься, прим'яти, залишити ще на 20 хв.
Викласти тісто на присипану борошном поверхню і розділити на 15-17 колобків.
Кожен колобок розкачати в круглий коржик 8-10см діаметром, в серединку покласти 2 ст л начинки, зібрати краю і защипувати.
Випікати в розігрітій до 200гр духовці 15 хвилин.
Вийняти, в кожну вбити по яйцю і назад поставити в духовку на 2-3 хвилини.
Дістати, на кожну покласти шматочок вершкового масла, трохи остудити і можна подавати.