Бабусині страви: "Сирні булочки з перепелиним яйцем"

Бабусині страви: "Сирні булочки з перепелиним яйцем"

Інгредієнти:

  • тісто:
  • борошно 4 ст
  • дріжджі живі 35г
  • яйце 2 шт
  • рослинна олія 30мл
  • молоко 330мл
  • цукор 1 ст л
  • сіль 1 ч л
  • начинка:
  • сир твердий 300г
  • вершковий сир 6% 200г
    молоко 50-70мл
    перепелині яйця 15 шт

  • Спосіб приготування:

    Розчинити в теплому молоці дріжджі, цукор і 2 ст л борошна. Поставити опару в тепле місце на 10-15 хвилин.
    У миску просіяти борошно, додати яйця, масло, сіль і влити опару. Гарненько вимісити тісто. Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1:00.
    Тим часом готуємо начинку- сир, вершковий сир і молоко перемішати до однорідної маси.
    Коли тісто підніметься, прим'яти, залишити ще на 20 хв.
    Викласти тісто на присипану борошном поверхню і розділити на 15-17 колобків.
    Кожен колобок розкачати в круглий коржик 8-10см діаметром, в серединку покласти 2 ст л начинки, зібрати краю і защипувати.
    Випікати в розігрітій до 200гр духовці 15 хвилин.
    Вийняти, в кожну вбити по яйцю і назад поставити в духовку на 2-3 хвилини.
    Дістати, на кожну покласти шматочок вершкового масла, трохи остудити і можна подавати.