Бабусині страви: "Сирні коржики зі шпинатом та перепелиними яйцями"

Бабусині страви: "Сирні коржики зі шпинатом та перепелиними яйцями"

Інгредієнти:

  • сир 150г
  • яйця 2 шт
  • рослинна олія 4 ст л
  • сіль дрібка
  • розпушувач 0,5 чл
  • борошно 300г
  • начинка
  • шпинат заморожений 1 упаковка (розморозити і віджати)
  • цибуля ріпчаста 1 маленька
  • часник 2 зб
  • масло вершкове 1 ст л
    сир тертий 200г (російський)
    перепелині яйця 12шт
    сіль, перець, мускатний горіх

  • Спосіб приготування:

    Протерти сир з яйцями, додати сіль, олію. Додати борошно з розпушувачем і замісити гладке тісто. Скачати в кулю і прибрати в холод на 30 хвилин.
    На розтопленому вершковому маслі обсмажити дрібно нашатковану цибулю і часник. Додати шпинат, сіль, перець і мускатний горіх, перемішати і зняти з плити.
    Додати сир і ще раз все перемішати.
    Дістати тісто з холодильника, розділити на 4 частини. Кожен розкачати в круглий коржик завтовшки 0,5 см і укласти в посипану борошном деко.
    На коржі рівно викласти начинку. Зверху на кожен вбийте по 3 перепелиних яйця.
    Випікайте коржі 20 хвилин при 200гр.