Інгредієнти:
Спосіб приготування:
• Маргарин або вершкове масло перетирається з борошном.
• Потім додаються жовтки і попередньо розчинені в теплому молоці дріжджі, сметана, сіль.
• Замішується тісто - по консистенції щось середнє між тістом на оладки і млинці.
• Готове тісто розморожується протягом години.
• Далі з тіста формуються ковбаски довжиною приблизно 10 см і товщиною з палець.
• Палички викладаються на лист, попередньо змащений маслом.
• Поверхня паличок змащується злегка збитими яєчними жовтками.
• Потім палички рясно посипаються тертим сиром і випікаються в духовій шафі до готовності.
• Коли утворюється рівномірна красива сирна скоринка, палички готові.
• Подаються сирні палички до пива, але і без нього вони неймовірно смачні.