Бабусині страви: "Сирна запіканка у мікрохвильовий печі"

Бабусині страви: "Сирна запіканка у мікрохвильовий печі"

Інгредієнти:

  • сир - 400 грам
  • крупа манна - 3 столові ложки
  • родзинки без кісточок - 2 столові ложки
  • яйця - 2 штуки
  • цукор - 4 столові ложки

  • Спосіб приготування:

    1. Сир протерти через сито.

    2. Додати манну крупу і промиті родзинки, перемішати,та додати збиті з цукром яйця.

    3. Ще раз все перемішати до отримання однорідної маси, викласти в змащену маслом форму і випікати 10 хвилин у мікрохвильовій печі при потужності 450-500 Вт.

    4. Залишити запіканку у вимкненій печі ще на 10 хвилин, щоб вона дійшла до готовності.

    5. Розріжте готову запіканку на порції.