Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Журавлину промиємо, кілька разів змінюючи воду. Промиту ягоду осушимо, розклавши на рушник.
Подрібнимо журавлину вручну або в блендері. Змішаємо з половиною цукру.
Сир змішаємо з рештою цукром до консистенції крему.
Вершки збити в круту піну і підмішати в сирних крем. Змішаємо з журавлиною.
Форму (для пудингу, або салатник) змажемо медом. Посиплемо медовий шар тертим мигдалем і перекладемо в форму сирно-журавлинний крем.
Помістимо його на 4-5 годин в морозилку.
Перед подачею на стіл зануримо форму на кілька секунд у гарячу воду, викладемо вміст на блюдо. (Прикрасити можна збитими вершками і ягодами журавлини).
P.S. Це морозиво можна робити і без пункту обсипання медом з горіхами.