Інгредієнти:
цукрова пудра для посипання
Спосіб приготування:
Для начинки горіхи і курагу подрібнити і перемішати з цукром, якщо курага надто суха, то її попередньо замочити в теплій кип'яченій воді хвилин 20, відкинути на друшляк і дати стекти воді.
Сир розтерти з маслом, додати трохи збиті з цукром яйця, ретельно перемішати.
Потроху всипати просіяне борошно разом з розпушувачем.
Замісити тісто (еластичне і трохи липке).
Розділити тісто на 2 частини.
На рясно посипаному борошном столі розкачати тісто в прямокутний пласт товщиною 2-3 мм.
Викласти половину начинки по всій поверхні, згорнути в рулет. Ножем розрізати на кільця шириною 2 см.
Так само вчинити і з другою частиною тіста.
Випікати в попередньо розігрітій духовці до золотистого кольору (десь 20 хв)
Злегка остудити і посипати цукровою пудрою.