Бабусині страви: "Сирне печиво"

Бабусині страви: "Сирне печиво"

Перед вами приклад смачної і легкої у приготуванні несолодкої випічки,яка чудово смакує як до чаю,так і до пива. Маленька деталь:страва найбільше смакує одразу після випікання.

маргарин-70 г

сир твердий (тертий)-100 г

яйця курячі-1 шт.

сіль

розпушувач тіста-0,25 ч. ложки

кунжут

борошно-1 склянка

молоко-2-3 ст. ложки


Духовку нагріти на 200 градусів, деко застелити пергаментом, змастити вершковим маслом.
Борошно просіяти в миску, додати порізаний кубиками маргарин, все порубати ножем у велику крихту, додати сіль, яйце, розпушувач і сир, перемішати, додавати по трохи молоко, замісити тісто.
Розкатати з тіста пласт товщиною не більше 1 см., вирізати кружечки, укласти на деко, змастити яйцем і посипати кунжутом.
Випікати до золотистого кольору.