Бабусині страви: "Сирний десерт з персиками"

Бабусині страви: "Сирний десерт з персиками"

Ніжна сирна насолода для усіх поціновувачів желейних десертів та тортиків. Консервовані персики додають особливої фруктової нотки.

Інгредієнти:

  • сир домашній 0% - 2 пачки
  • згущене молоко - 0,5 банки (можна менше чи більше за смаком)
  • желатин - 25 г
  • персики консервовані - 1 банка
  • вода - 1 стакан

  • Спосіб приготування:

    1. Желатин розчиняємо в стакані воді. Ставимо на вогонь та помішуємо до повного розчинення. Не доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню.
    2. Сир розтираємо зі згущеним молоком.
    3. Персики ріжемо на шматочки. Змішуємо з сиром.
    4. Трохи охололий желатин додаємо в сир. Розмішуємо ретельно.
    5. Форму застеляємо харчовою плівкою або целофаном. Виливаємо туди сирно-персикову суміш. Ставимо в холодильник до застигання.