Ніжна сирна насолода для усіх поціновувачів желейних десертів та тортиків. Консервовані персики додають особливої фруктової нотки.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Желатин розчиняємо в стакані воді. Ставимо на вогонь та помішуємо до повного розчинення. Не доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню.
2. Сир розтираємо зі згущеним молоком.
3. Персики ріжемо на шматочки. Змішуємо з сиром.
4. Трохи охололий желатин додаємо в сир. Розмішуємо ретельно.
5. Форму застеляємо харчовою плівкою або целофаном. Виливаємо туди сирно-персикову суміш. Ставимо в холодильник до застигання.














!["[Запрещенное видео] Украинский солдат о зверствах и пытках в российском плену" - Сергей Ауслендер](https://static.spektrnews.in.ua/img/2025/12/2171/217135_48xx_.jpg)




