Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Креветки залити окропом, залишити на 3-4 хвилини, воду злити, залити ще раз крутим окропом, залишити на 5 хвилин.
Цибулю, перчик і часник очистити, подрібнити. Розігріти в сковороді оливкову олію. Обсмажити цибулю в розігрітій олії, 4 хв. Додати часник і перець, готувати ще 2 хвилини, помішуючи.
З креветок злити воду, креветки очистити від голів, панцирів і кишкової вени, скропити креветки соком лайма, залишити на 5-10 хвилин.
Розігріти духовку до 200 С. Розкласти цибулькову суміш по 4-м невеликим керамічним формочках (жульєнницям) Зверху покласти креветки, посолити і поперчити за смаком, влити вершки і посипати сиром. Запікати 8-10 хвилин. Подавати гратен гарячим.