Бабусині страви: "Сирний торт без випічки з полуницею та черешнею"

Бабусині страви: "Сирний торт без випічки з полуницею та черешнею"

Інгредієнти:

  • Сир 500 гр.
  • молоко 1 скл. (200 гр.)
  • сметана 1 пач. (500мл.)
  • желатин 30 гр
  • цукор 2 скл. (400) гр.
  • ягоди (полуниця і черешня)-скільки не шкода

  • Спосіб приготування:

    Желатин залити молоком і залишити набухати 30 хв.
    Ягоди помити, обсушити і відокремити від хвостиків і кісточок.
    Сметану збити з цукром. Додати сир і ще раз добре збити до однорідності (можна пройтися блендером).
    Желатин підігріти і розчинити до однорідності.
    Влити тоненькою цівкою в сирну масу, збити. Маса виходить трохи рідкою, це нормально.
    Беремо нероз'ємну форму і викладаємо шарами-спочатку молочно-сирну масу, зверху черешню.
    Наступний шар знову сирний, потім полуниця.
    І знову шар сирний, зверху мені можна покласти банани і останній сирний шар.
    Ховаємо в холодильник на годину, виймаємо ставимо нашу форму в теплу воду на хвилину-дві, виймаємо, перевертаємо на пласке блюдо, і ховаємо на п'ять хвилин в холодильник щоб зчепилося те, що розтануло.
    Прикрашаємо й подаємо до столу.