Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Желатин залити молоком і залишити набухати 30 хв.
Ягоди помити, обсушити і відокремити від хвостиків і кісточок.
Сметану збити з цукром. Додати сир і ще раз добре збити до однорідності (можна пройтися блендером).
Желатин підігріти і розчинити до однорідності.
Влити тоненькою цівкою в сирну масу, збити. Маса виходить трохи рідкою, це нормально.
Беремо нероз'ємну форму і викладаємо шарами-спочатку молочно-сирну масу, зверху черешню.
Наступний шар знову сирний, потім полуниця.
І знову шар сирний, зверху мені можна покласти банани і останній сирний шар.
Ховаємо в холодильник на годину, виймаємо ставимо нашу форму в теплу воду на хвилину-дві, виймаємо, перевертаємо на пласке блюдо, і ховаємо на п'ять хвилин в холодильник щоб зчепилося те, що розтануло.
Прикрашаємо й подаємо до столу.