Інгредієнти:
Спосіб приготування:
300 мл води скип'ятимо разом з трьома столовими ложками рослинної олії. Знімаємо з вогню і тут же окропом заварюємо борошно, яке ви попередньо викладаєте в глибокий посуд. Борошна 300г (трохи менше 2-х склянок). Води 300 мл (півтори склянки). Замішуємо тісто: спочатку мішаємо ложкою, потім домішуємо руками (обережно, гаряче).
Поки тісто охолоджується, готуємо начинку. Змішуємо яйця, додаємо гірчицю і сметану. Посоліть, поперчіть за смаком. Додаємо сир і все перемішуємо.
Повернемося до тіста. Ділимо його приблизно на 10-12 частин. Дуже тонко розгортаємо, обрізаємо зайве
Нагріємо сковороду (28 см в діаметрі) і обсмажуємо кожен коржик з двох сторін, буквально за 15 сек. на кожній (побіліла, пішла пухирцями - перевернули).
Тепер застеляємо деко пекарським папером (не обов'язково). Кожен шар промазуємо приготовленої начинкою, далі - на ваш смак: або просто дрібно нарізаною шинкою, або звареним дрібно порізаним яйцем, або гриби чи фарш і т.д.
Верх тортика таким же чином намазуємо, шинка плюс можна посипати кунжутом, і відправляємо в розігріту до 160 градусів духовку на 20-25 хвилин. Запікаємо до золотистої скоринки.