Бабусині страви: "Скумбрія в томатно-апельсиновому соусі"

Бабусині страви: "Скумбрія в томатно-апельсиновому соусі"

Скумбрія в томатно-апельсиновому соусі - це рибна страва з насиченим смаком, ароматна, соковита та дуже смачна!

  • Інгредієнти:
    скумбрія: 1 шт.
    томатна паста: 1 ч.л.
    помідори: 2-3 шт.
    апельсин: 1 шт.
    цибуля: 1 шт.
    часник: 2 зубці
    сіль, червоний гострий перець за смаком.

  • Спосіб приготування:
    Рибу почистити, видалити нутрощі. Цибулю і часник дрібно нарізати, підсмажити до золотистого кольору. Помідори подрібнити блендером. Зняти цедру з половини апельсина і видавити сік з половини апельсина.
    У глибокій сковороді або сотейнику змішати помідори, сік та цедру апельсина, цибулю з часником, томатну пасту. Довести до кипіння , додати сіль і червоний перець за смаком.
    Покласти в гарячий соус шматочки скумбрії і тушкувати під кришкою на тихому вогні 15-20 хвилин. У процесі готування рибу один раз перевернути.