Бабусині страви: "Смачні вареники з вишнями"

Бабусині страви: "Смачні вареники з вишнями"

Вареники з вишнями любить кожна українська родина.
Інгредієнти:

  • Борошно 3 склянки
  • Вода 0,75 склянки
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль 0,5 ч. л.
  • Вишні 4 склянки
  • Цукор 0,5 склянки

  • Приготування:

    Тісто розкачати не дуже тонко, щоб утримати вишні всередині вареника. Вишні покласти у посудину, пересипать цукром, дати постояти протягом 25—30 хвилин і відкинути на сито або друшляк, щоб відцідити солодкий сік, який подають до готових вареників.

    Готові вареники обережно вийняти з киплячої води, щоб не розірвати оболонку. Вареники з вишнями подати до столу з відцідженим солодким соком або сметаною з цукром.