Бабусині страви: "Смажені ковбаски з макаронами"

Бабусині страви: "Смажені ковбаски з макаронами"

Інгредієнти:

  • 1 ст. л оливкової олії
  • 8 ковбасок
  • 1 цибулина (подрібнена)
  • 2 часточки часнику (подрібнені)
  • 1 ч. л паприки
  • 400 г помідорів
  • 300 г макаронів

  • Спосіб приготування:

    Ставимо велику каструлю води на середній вогонь, доводимо до кипіння. Розігріваємо олію в сковорідці та обжарюємо подрібнені ковбаски на досить великому вогні до золотої скоринки. Забираємо ковбаски з вогню, додаємо туди подрібнену цибулю і часник, накриваємо кришкою та залишаємо на 5 хвилин.
    Змішуємо паприку і помідори з ковбасками, доводимо соус до кипіння. Після цього забираємо соус з вогню, даємо йому настоятися близько 5 хвилин.

    Кидаємо макарони до окропу, варимо до повної готовності.
    Додаємо макарони до ковбасок, все ретельно перемішуємо.
    Подаємо цю страву з хрусткими хлібцями та свіжими овочами.