Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Ставимо велику каструлю води на середній вогонь, доводимо до кипіння. Розігріваємо олію в сковорідці та обжарюємо подрібнені ковбаски на досить великому вогні до золотої скоринки. Забираємо ковбаски з вогню, додаємо туди подрібнену цибулю і часник, накриваємо кришкою та залишаємо на 5 хвилин.
Змішуємо паприку і помідори з ковбасками, доводимо соус до кипіння. Після цього забираємо соус з вогню, даємо йому настоятися близько 5 хвилин.
Кидаємо макарони до окропу, варимо до повної готовності.
Додаємо макарони до ковбасок, все ретельно перемішуємо.
Подаємо цю страву з хрусткими хлібцями та свіжими овочами.