Бабусині страви: "Смажене морозиво"

Бабусині страви: "Смажене морозиво"

Інгредієнти:

  • морозиво: 500 г.
  • яйця: 3 шт.
  • сухарі панірувальні: 150 г.
  • кокосова стружка: 1 упаковка
  • масло вершкове для смаження.

  • 1. Морозиво покласти в морозилку і заморозити до кам’яного стану.
    2. В одній тарілці збити яйця, у дві інші насипати кокосову стружку і панірувальні сухарі.
    3. Замерзле морозиво нарізати на шматки, обваляти у кокосовій стружці, потім в яйцях і сухарях (робити це потрібно швидко).
    4. Готові кульки покласти знову в холодильник і заморозити.
    5. У невеликій каструлі розтопити масло, порціями класти морозиво і обсмажувати протягом 20 секунд з усіх боків. Розтанути морозиво не встигає. Виходить дуже смачний десерт, ззовні теплий, всередині холодний.