Бабусині страви: "Смажений окунь"

Бабусині страви: "Смажений окунь"

Під час посту багато людей відмовляються від свинини, баранини, телятини і птиці. Але ж залишаються страви з риби - вони смачні і прості у приготування. Улюблене рибне філе, окунь чудово підійде, і 10 хвилин - обід готовий!

  • Інгредієнти:
    філе окуня (можна заморожене)
    сіль
    перець
    олія для смаження
    яйця курячі
    борошно

  • Спосіб приготування:

    1. Філе ріжемо на порційні шматочки та розморожуємо. Солимо, перчимо.
    2. Яйця збиваємо з сіллю та перцем.
    3. Кожен шматочок вмокаємо у борошно, далі - у яйце, і - на сковорідку. Смажимо з двох сторін кілька хвилин до скоринки (філе швидко смажиться).