Бабусині страви: "Солянка збірна м'ясна в мультиварці"

Бабусині страви: "Солянка збірна м'ясна в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 2 солоних огірки;
  • 1 ріпчаста цибулина;
  • 2 літра м'ясного бульйону;
  • 0,5 банки маслин без кісточки;
  • 1 морковь;
  • М'ясне асорті;
  • Спеції;
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • Лимон
  • Соняшникова олія

  • Спосіб приготування:

    Крок перший. Варимо бульйон. Для цього можна приготувати шматочок свинини в мультиварки 2:00 в режимі * гасіння *. М'ясо виймаємо, бульйон проціджуємо.

    Крок другий. Встановлюємо мультиварку на 40 хвилин режим *випічка *. Обсмажуємо в ній цибулю з морквою, додаємо томат Перемішуємо все, смажимо ще 7 хвилин.

    Крок третій. Нарізаємо соломкою солоні огірки, кладемо їх з маслинами в мультиварку. Знову все перемішуємо, закриваємо кришкою, тушкуємо до сигналу.

    Крок четвертий. Готуємо м'ясне асорті. Наприклад: ковбаса, сосиски, відварне м'ясо і копчена курка. Нарізаємо все це кубиками або соломкою. Закладаємо м'ясне асорті в чашу мультиварки.

    Крок п'ятий. Заливаємо асорті бульйоном. Можна ще додати склянку розсолу з-під огірків. Кладемо туди ж лавровий лист, спеції, часточки лимона (можна додати в кінці) і свіжу зелень.

    Крок шостий. Включаємо режим * гасіння * на годину в мультиварки. Подаємо солянку до столу зі сметаною.