Бабусині страви: "Сорбет з ківі"

Бабусині страви: "Сорбет з ківі"

Сорбет з ківі - освіжаючий літній десерт, який багатьом прийдеться до смаку! Готується просто, ідеальний для літньої спеки!

  • Інгредієнти:
    ківі: 5 шт.
    мед: ½ ст. ложки
    ванілін: дрібка
    мускатний горіх: дрібка

  • Спосіб приготування:
    Ківі очистити від шкірки і розрізати на половинки. Перемолоти в блендері до стану пюре і викласти в пластиковий контейнер.
    2. Додати до фруктового пюре ванілін, мускатний горіх і мед, перемішати.
    3. Накрити контейнер кришкою або харчовою плівкою і відправити в холодильник на 2 години. Готовий сорбет розкласти по креманках, оздобити на свій смак.