Бабусині страви: "Суфле з картоплею і ковбасками"

Бабусині страви: "Суфле з картоплею і ковбасками"

Інгредієнти:

  • яйця - 8 шт.
  • картопля (варена або смажена) - 150 г
  • копчені ковбаски - 150 г
  • молоко - 0,5 склянки
  • сир - 60 г
  • зелень петрушки (подрібнена) - 2 ст. л.
  • сіль
  • чорний мелений перець (за смаком)

  • Спосіб приготування:

    1. Яйця змішайте з молоком, сіллю, перцем і петрушкою, збийте вінчиком.

    2. Яєчну суміш розлийте по змащених маслом формочках. У кожну формочку додайте порізану картоплю і ковбаски. Посипте сиром.

    3. Запікайте при 190 С приблизно 10-15 хвилин до готовності яєць.