Бабусині страви: "Суп Гречанка"

Бабусині страви: "Суп Гречанка"

Інгредієнти:

  • Грудка куряча - 200 г
  • Картопля - 3 шт
  • Печериці - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква (невелика) - 1 шт
  • Олія соняшникова (для смаження овочів)
  • Сіль
  • Перець мелений чорний
  • Лист лавровий
  • Крупа гречана - 0,5 стак
  • Зелень

  • Спосіб приготування:

    1. Трилітрову каструлю наповнюємо водою та варимо в ній курячу грудку.
    2. За цей час приготуємо овочі: наріжемо морквину і цибульку. Обсмажимо їх в невеликій кількості рослинної олії і відставляємо убік

    3. Ріжемо рівними маленькими кубиками картоплю. Чистимо та ріжемо невеликими шматочками гриби.
    4. Куряча грудка зварилася, бульончик став злегка жовтуватим. Тепер готуємо буквально по хвилинах: запускаємо картоплю та гриби - закипіло - засипаємо гречану крупу.
    5. Викладаємо нашу піджарку і висипаємо зелень, варимо так 10 хвилин (максимум - не менше).