Бабусині страви: "Суп Харчо з баранини"

Бабусині страви: "Суп Харчо з баранини"

Інгредієнти:

  • Баранячі реберця - 500 м.
  • Рис - 1 склянка
  • Морква - 2 середні
  • Цибуля - 2 середніх
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 4 ст ложки
  • Приправи - чорний перець, лавровий лист
  • Зелень - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Порізати баранячі реберця по м'ясу, відокремивши їх один від одного. У каструлю 3 літри заливаємо 2 літра холодної води, опускаємо туди наші реберця, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Знімаємо пінку, робимо вогонь менше, що б було слабке кипіння води.

    Очищаємо цибулю 1 шт і моркву 1шт цілком поміщаємо до киплячим реберцям. І варимо протягом 1,5 години на маленькому вогні.

    З плином часу, виймаємо цибулю і моркву з бульйону. А в замін додаємо в бульйон перець горошком і лавровий лист.

    Цибулину і моркву дрібно нарізаємо, легко обсмажуємо на великому вогні 3 хв додаємо томатну пасту і тушкуємо ще 2 хв. Цей склад додаємо до наших реберцям. Промиваємо рис і теж додаємо до реберцям. Варимо все це на повільному вогні 15 хв періодично помішуючи.

    Готовому супу харчо даємо настоятися 20 хв, потім додаємо дрібно нарізаний часник і зелень.