Бабусині страви: "Суп овочевий"

Бабусині страви: "Суп овочевий"

Шукаєте рецепт супу на обід? Приготуйте смачний та легкий овочевий суп.
Інгредієнти:

  • 1,5 л води
  • 4 великі картоплини
  • 2 морквини
  • 1 корінь селери
  • 1 корінь петрушки
  • 1 пастернак
  • 1 цибулина
  • 150 г сметани
  • 1 яєчний жовток
  • зелень кропу і петрушки
  • сіль за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Моркву, селеру, петрушку, цибулю і пастернак нарізати невеликими дольками, зварити в підсоленій воді.
    Коли овочі будуть майже готові, додати
    нарізану картоплю.
    Окремо змішати сметану з жовтком.
    Після того як картопля стане м'якою, заправити суп сметаною з яйцем, ретельно помішуючи, додати дрібно нарізану зелень.