Гарбуз в цьому супі практично не відчувається. Іноді можна гарбуз запікати разом з цибулею, часником, чилі, чебрецем і (або) розмарином.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1) Цибулю і часник дрібно нарізати.
2) Гарбуз порізати невеликими кубиками.
3) На оливковій олії обсмажити цибулю, додати часник чебрець і гарбуз.
4) Обсмажувати на середньому вогні 6-7 хвилин, додати вино, тушкувати під кришкою 8-10 хвилин, видалити гілочки чебрецю, додати томати.
5) Довести до кипіння овочі, подрібнити у блендері, при необхідності додати бульйон або воду.
довівши суп до бажаної густини, повернути на вогонь,посолити і поперчити за смаком, прогріти.
6) Бекон обсмажити на сухій сковороді, викласти на паперові рушники.
7) При подачі бекон розкришити в кожну тарілку, стаканчик або подати суп з цілим шматочком бекону.