Бабусині страви: "Суп з гречкою та курячим філе"

Бабусині страви: "Суп з гречкою та курячим філе"

Поєднання дієтичної гречки і курячого бульйону - що може бути краще для нашого шлунка? Ну, а картопля тут для ситності! Цей супчик дуже гарно виглядає та ще краще смакує!
Інгредієнти:

  • на 3-хлітровую каструлю
  • гречка - 150 гр.
  • куряче філе
  • картопля - 2-3 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 головка
  • морква - 1 шт.
  • петрушка
  • рослинна олія
  • зелень

  • Спосіб приготування:

    1. Варимо куряче філе, порізане на шматочки.
    2. Слідом за ними в суп відправляємо промиту гречану крупу.
    3. Поки гречка вариться, робимо засмажку з цибулі та моркви.
    4. Одночасно чистимо, миємо й нарізаємо кубиками картоплю :
    5. У результаті - в бульйон з гречкою одночасно додаємо засмажку з цибулі та моркви, петрушку і картоплю. Не забудемо посолити і поперчити супчик.
    6. Вимикаємо вогонь і додаємо, якщо є, зелень. Даємо настоятися хвилин 15-20 і розливаємо по тарілках.