Бабусині страви: "Суп з кукурудзою і беконом"

Бабусині страви: "Суп з кукурудзою і беконом"

Інгредієнти:

  • 300 г бекону (подрібненого на маленькі шматочки)
  • 1 маленька цибулинка
  • 1 картоплина
  • 350 мл курячого або овочевого бульйону
  • 400 мл молока
  • 200 г консервованої кукурудзи
  • сіль, перець

  • Спосіб приготування:

    Підсмажуємо подрібнений бекон на сковорідці в соняшниковій олії до золотистої скоринки, додаємо порізану на кубики картоплю і цибулю. Готуємо все близько 5 хвилин, поки цибулька та картопелька злегка не підсмажаться.
    Додаємо бульйон і молоко, ставимо каструльку на маленький вогонь і готуємо до повної готовності картоплі. В кінці додаємо консервовану кукурудзу, сіль та перець, все ретельно перемішуємо.

    Подаємо супчик з підсмаженими тостами натертими часничком або цибулькою.