Бабусині страви: "Суп з млинцями"

Бабусині страви: "Суп з млинцями"

Інгредієнти:

  • На 1,5 л каструлю:
  • куряче філе:300-г
  • цибуля:1-шт
  • морква:1-шт
  • лавровий лист:1-шт
  • горошини чорного перцю:4-шт
  • бутон гвоздики:1-шт
  • зелень
  • Для млинців:
  • яйця:1-шт
  • молоко:2-ст.л;
    рубана петрушка:2-ст.л;
    борошно:3-ст.л;
    сіль;
    чорний мелений перець;
    вершкове масло для смаження:1-ст.л

  • Спосіб приготування:

    Підготувати продукти. М'ясо нарізати соломкою, покласти в каструлю з водою, додати очищену цибулину варити 15-20 хвилин після закипання. Моркву нарізати кружечками, додати лавровий лист, варити 15 хвилин, за 5 хвилин покласти гвоздику. Змішати продукти для млинчиків, додати сіль, перець, спекти 1-2 млинця. Згорнути їх щільною трубочкою, остудити, розрізати на шматочки. Налити суп в тарілку, додати шматочки млинців і, посипавши зеленню і подавати до столу