Бабусині страви: "Суп Жульєн"

Бабусині страви: "Суп Жульєн"

Інгредієнти:

  • Картопля - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 шт
  • Шпинат - 1 пучок
  • Сир плавлений - 2 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Зелень ( кропу і петрушки) - 0,5 пучок
  • Сіль (за смаком)
  • Перець мелений (за смаком)
  • Яйця відварні

  • Спосіб приготування:

    1. Ріпчасту цибулю обсмажити на рослинній олії.
    2. Картоплю нарізати кубиками
    3. Сирки натерти на крупній тертці або дрібно порізати
    4. Цибулю посолити , поперчити , додати часник (вичавлений), перемішати
    5. У киплячу воду додаємо картоплю, хвилин нехай 5-7 кипить. Потім перекласти цибулю. Вариться все ще хвилин 10-15. За 5 хвилин до готовності додаємо сирки, яйця, натерті на крупній тертці та дрібно порізаний шпинат. Солимо за смаком, вимикаємо. Розливаємо по тарілочках. Додаємо нарізану зелень.
    6. Якщо ви бажаєте урізноманітнити це суп, то можете додати фарш. Для цього його потрібно буде обсмажити разом з цибулею. Також суп можна варити на м'ясному або курячому бульйоні – буде ще смачніше.
    7. Також колір супу можна змінити завдяки обсмаженій моркві. За бажанням можете додати помідори або томатну пасту.
    8. Якщо ви не любите шпинат – його можна не додавати взагалі. Замість нього можна використати шпинат, тоді у супчику буде трохи кислуватий присмак.