Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Свинину помийте, зріжте зайвий жир, обсушіть, м’ясо поріжте скибочками завтовшки 1 см. Скибочки м’яса відбийте, поклавши між двома шарами харчової плівки. Відбите м’ясо поріжте невеликими брусочками.
Лимон вимийте, облийте окропом, обсушіть, цедру лимона натріть на дрібній тертці (не зачіпаючи білий шар), лимон розріжте навпіл, видавіть з половинок сік.
Петрушку вимийте, обсушіть, відріжте довгі стебла, зелень розберіть на листочки або дрібно поріжте.
У сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте брусочки свинини на середньому вогні, помішуючи, до готовності. Наприкінці смаження м’ясо посоліть і поперчіть.
Викладіть свинину зі сковороди. У сковороду додайте сік і цедру лимона, мед, кедрові горіхи, збільште вогонь і готуйте карамель, помішуючи, 2-3 хвилини, щоб горіхи злегка зарум’янилися, а карамель загусла.
М’ясо перекладіть в сковороду, перемішайте з карамеллю і готуйте ще хвилину, постійно помішуючи.
Подавайте свинину в карамелі гарячою, посипавши зеленню петрушки, з пастою або сумішшю дикого і білого рису.