Бабусині страви: "Свинячі реберця і картоплю в мультиварці"

Бабусині страви: "Свинячі реберця і картоплю в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 1 кілограм свинячих реберець
  • 5 картоплин
  • 2 ріпчасті цибулини
  • 2 столових ложки вершкового масла
  • Свіжий кріп

  • Спосіб приготування:

    Крок перший. Чистимо цибулю, дрібно ріжемо його, потім обсмажуємо 20 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *.

    Крок другий. Кладемо на цибулю реберця, готуємо їх 50 хвилин в тому ж режимі.

    Крок третій. Посипаємо реберця перцем і сіллю за 15 хвилин до закінчення приготування. Перекладаємо готові реберця в скляну каструлю.

    Крок четвертий. Чистимо картоплю, нарізаємо його середніми шматками, кладемо в чашу, в якій готувалися реберця. Солимо його, додаємо до нього кріп, вершкове масло і часник.

    Крок п'ятий. Готуємо картопля 45 хвилин в режимі * випічка *, а після подаємо разом з реберцями до столу.