Бабусині страви: "Свинячі ребра тушковані з медом і апельсином"

Бабусині страви: "Свинячі ребра тушковані з медом і апельсином"

Інгредієнти:

  • свинячі ребра - 500 г
  • соєвий соус - 1/2 ст. ложки
  • мед - 2 ст. ложки
  • цедра одного апельсина
  • крохмаль - 2 ст. ложки
  • рослинна олія - для смаження

  • Спосіб приготування:

    Приготуйте маринад: у мисці змішайте соєвий соус, мед, крохмаль і апельсинову цедру.

    Ребра покладіть в маринад, накрийте кришкою і залиште в холодильнику на 6 годин.

    У сковороді розігрійте олію. Обсмажте ребра 5-10 хвилин з кожного боку.

    Приготовані за цим кулінарним рецептом свинячі ребра, подавайте з тушкованою капустою.