Бабусині страви: "Тірольський пап’єт"

Бабусині страви: "Тірольський пап’єт"

Інгредієнти:

  • нарізка бекону – 1 шт.
  • м'ясний фарш(можна свинячий) - 400 г
  • печериці - 200 г
  • велика цибулина – 1 шт.
  • яйця – 2 шт
  • сухарі панірувальні – 2 ложки
  • рослинна олія
  • чебрець
  • кінза
  • петрушка
  • сіль і перець

  • Спосіб приготування:

    1. Дрібно ріжемо цибулю та гриби. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, додаємо гриби.

    2. У фарш додаємо яйця, сухарі, зелень, сіль, перець, ретельно перемішуємо. З отриманого фаршу формуємо кульки і обмотати їх смужками бекону.

    3. Ставимо запікатися в духовку при температурі 180 градусів на 30 хв.

    4. Подаємо тірольський пап'єт до святкового столу, прикрасивши свіжою зеленню.