Бабусині страви: "Тефтельки з яблуками"

Бабусині страви: "Тефтельки з яблуками"

Інгредієнти:

  • 400 г телячого фаршу
  • 1 яйце
  • 1 ст. л манки
  • сіль
  • перець
  • 2 ч. л приправи (до шашлику)
  • 300 мл овочевого бульйону
  • 2 червоних яблука (порізані на великі часточки)

  • Спосіб приготування:

    В велику миску кладемо фарш, яйце та манку, ретельно все перемішуємо. Формуємо з фаршу невеличкі кульки та обсмажуємо на соняшниковій олії близько 5 хвилин.
    До тефтельок додаємо приправу, бульйон і яблука, доводимо все до кипіння. Варимо тефтельки та яблука 20 хвилин, поки все не приготується і соус не стане густим. Залишаємо ще на 10 хвилин.

    Подаємо тефтельки з часточками яблук та соусом, який вийшов під час приготування страви. Також цю страву можна подати з картопляним пюре та свіжими овочами.