Бабусині страви: "Тефтелі по-шведськи"

Бабусині страви: "Тефтелі по-шведськи"

Інгредієнти:

  • 600 г нежирної яловичини
  • 1/3 склянки панірувальних сухарів
  • 1/3 склянки молока
  • 1 цибулина
  • пучок петрушки
  • сіль - 1 ч.л.
  • олія соняшникова - для смаження

  • Спосіб приготування:

    Яловичину подрібнити в м'ясорубці або блендері. Якщо подрібнювали в блендері, додайте 3-4 стол. ложки води і ретельно перемішайте.
    Лук тушкувати в рослинній олії до прозорості.
    У фарш додати сіль, подрібнену петрушку, цибулю, сіль і перець, перемішати.
    Панірувальні сухарі залити молоком. Як тільки вони набухнуть, відразу додаємо їх у фарш.
    З фаршу вологими руками формувати невеликі кульки, приблизно як волоські горіхи.
    Тефтелі обсмажити з двох сторін на сковорідці, щоб злегка з'явилася рум'яна скоринка.