Бабусині страви: "Теплий картопляний салат"

Бабусині страви: "Теплий картопляний салат"

Приготуйте смачний теплий картопляний салат за цим кулінарним рецептом.

  • Інгредієнти:
    картопля - 1 кг,
    маслини (або оливки) - 1 банка,
    зелень петрушки - 1 пучок,
    листя салату за смаком,
    часник - 1 зубець,
    гірчиця - 1 ст. ложка,
    білий винний оцет - 2 ст. ложки,
    соняшникова олія для заправки,
    сіль за смаком.

  • Спосіб приготування:
    Неочищену картоплю помийте і відваріть в підсоленій воді до м’якості. Картоплю очистіть, поріжте великими шматками і збризніть олією.
    Часник, петрушку, оцет, гірчицю і приблизно 2 ст. ложки рідини з-під оливок збийте в блендері, потроху підливаючи олію, щоб вийшов густий як сметана соус.
    Оливки крупно поріжте, листя салату порвіть.
    Змішайте картоплю, листя салату і оливки, полийте заправкою.