Бабусині страви: "Теплий салат з червоної квасолі"

Бабусині страви: "Теплий салат з червоної квасолі"

Інгредієнти:

  • квасоля консервована червона - 1 банка
  • гриби - 150 г
  • горіхи волоські - 100 г
  • зелень за смаком
  • Для заправки:
  • оцет винний білий - 1 ст. л
  • олія пісна - 1/8 склянка
  • гірчиця - 1/2 ч. л.
  • сіль, перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    1. Гриби помити, почистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Порізати гриби на маленькі шматочки. З квасолі злити воду. У салатнику змішати квасолю, гриби і подрібнені горіхи.

    2. Приготувати заправку. Для цього всі інгредієнти з’єднати і добре перемішати. Влити заправку в салат, перемішати і посипати нарізаною зеленню.