Бабусині страви: "Теплий салат з диким рисом і курячим філе"

Бабусині страви: "Теплий салат з диким рисом і курячим філе"

Інгредієнти:

  • Філе куряче - 2
  • Капуста червонокачанна-300 гр
  • Рис дикий "Акватика" - 2 ст. л.
  • Перець болгарський червоний - 1
  • Бекон - 170 гр.
  • Цибуля ріпчаста - 1 гол.
  • Сіль і спеції

  • Спосіб приготування:

    Рис замочити заздалегідь на годину, в підсоленій теплій воді, після чого варили 40-50 хвилин, з додаванням щіпки каррі.
    Куряче філе відбити, посолити і поперчити, дати трохи замаринуватись і обсмажити.
    Червонокачанну капусту нашаткували соломкою.
    Солодкий перець очистити від насіння і нарізати соломкою.
    Цибулю ріпчасту нарізаємо півкільцями.
    Бекон - брусочками.
    На розігрітій сковороді, з половиною ложки рослинної олії, обсмажити бекон до легкого золотистого кольору і забрати зі сковороди.
    На утвореному жирі обсмажувати капусту і перець, хвилин 10, після додати цибулю, все обсмажити, не відходячи від плити, постійно помішуючи. Посолити, поперчити, додати чебрець і паприку по щіпці.
    Викласти в сковороду рис і обсмажений бекон, прогріти, викласти до м'яса, посипавши зеленою цибулею.