Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Рис замочити заздалегідь на годину, в підсоленій теплій воді, після чого варили 40-50 хвилин, з додаванням щіпки каррі.
Куряче філе відбити, посолити і поперчити, дати трохи замаринуватись і обсмажити.
Червонокачанну капусту нашаткували соломкою.
Солодкий перець очистити від насіння і нарізати соломкою.
Цибулю ріпчасту нарізаємо півкільцями.
Бекон - брусочками.
На розігрітій сковороді, з половиною ложки рослинної олії, обсмажити бекон до легкого золотистого кольору і забрати зі сковороди.
На утвореному жирі обсмажувати капусту і перець, хвилин 10, після додати цибулю, все обсмажити, не відходячи від плити, постійно помішуючи. Посолити, поперчити, додати чебрець і паприку по щіпці.
Викласти в сковороду рис і обсмажений бекон, прогріти, викласти до м'яса, посипавши зеленою цибулею.