Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Гриби потушити на повільному вогні, кілька штук залишити для серединки інше подрібнити у блендері з цибулиною і грудинкою. Яйця розділити на жовтки і білки. Білки збити з дрібкою солі до піків, жовтки додати до грибного фаршу, приправити, додати соєвий соус, додати дрібно нарізану зелень і гарненько перемішати.У кінці обережно перемішати збиті білки.
Дно і бортики форми вистелити беконом, форму попередньо змащувати не потрібно). Заповніть форму половиною фаршу, акуратно укладати гриби а зверху помідори, закрити другою частиною фаршу.
Посипати горішками.
Загорніть дуже ретельно форму в фольгу. Запікати близько години при 180 гр на середній решітці. До того як витягнете террін з духовки, потрібно зняти фольгу щоб верх зарум'янився. Витягнути з духовки і остудити у формі.