Інгредієнти:
Сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
1. Розведіть дріжджі в молоці. Додайте 1 яйце, 3 ст.ложки рослинної олії, щіпку солі, 3 стол.ложки цукру.
2. Потроху підсипати борошно і вимісити м'яке еластичне тісто.
3. Подрібніть всі продукти для начинки. Полядвицю ріжемо скибочками і на чотири частинки діломо кожну скибку. Помідори скибочками. Печериці ріжемо навпіл і тонкими скибками.
4. Змішайте майонез з кетчупом (на свій розсуд).
5. Твердий сир натріть на крупній тертці.
6. Тісто покладіть в миску, накрийте рушником і поставте в холодильник.
7. Як тільки тісто підніметься, дістаньте з миски на стіл.
8. Розкачайте тісто дуже тонко
9. Викладіть тісто на деко, застелене пергаментом. Змастіть тісто сумішшю майонез + кетчуп і викладіть начинку. Посоліть, поперчіть.
10. Випікайте піцу в добре розігрітій духовці хвилин 10.