Бабусині страви: "Тонка піца"

Бабусині страви: "Тонка піца"

Інгредієнти:

  • Молоко - 150 мл
  • Дріжджі (свіжі) - 30 г
  • Борошно (вищого сорту)
  • Олія - ​​1,5 ст. л.
  • Цукор - 1,5 ст. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Полядвиця
  • Кетчуп і майонез
  • Печериці свіжі
  • Помідори свіжі
  • Сир твердий
    Сіль, перець за смаком


  • Спосіб приготування:

    1. Розведіть дріжджі в молоці. Додайте 1 яйце, 3 ст.ложки рослинної олії, щіпку солі, 3 стол.ложки цукру.
    2. Потроху підсипати борошно і вимісити м'яке еластичне тісто.

    3. Подрібніть всі продукти для начинки. Полядвицю ріжемо скибочками і на чотири частинки діломо кожну скибку. Помідори скибочками. Печериці ріжемо навпіл і тонкими скибками.
    4. Змішайте майонез з кетчупом (на свій розсуд).
    5. Твердий сир натріть на крупній тертці.
    6. Тісто покладіть в миску, накрийте рушником і поставте в холодильник.
    7. Як тільки тісто підніметься, дістаньте з миски на стіл.
    8. Розкачайте тісто дуже тонко
    9. Викладіть тісто на деко, застелене пергаментом. Змастіть тісто сумішшю майонез + кетчуп і викладіть начинку. Посоліть, поперчіть.
    10. Випікайте піцу в добре розігрітій духовці хвилин 10.