Бабусині страви: "Торт «ПАЙ»"

Бабусині страви: "Торт «ПАЙ»"

Інгредієнти:

  • Для тіста: 200 г масла або маргарину
  • 200 г сметани
  • 3 склянки борошна
  • 1 ч. ложка солі
  • Для бісквіта: 4 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка борошна
  • Для начинки: 1 склянка яблучного конфітюру або пюре, півсклянки цукрової пудри.

  • Спосіб приготування:

    Борошно й масло покласти в миску, порубати ножем; щоб вийшла масляниста крупа, влити сметану, змішану із сіллю, і швидко замісити тісто. Розкласти його на змащений маслом глибокий лист рівним шаром, притискаючи пальцями, поставити в добре нагріту духовку і трохи підрум’янити. Потім вийняти, змастити яблучною начинкою, зверху залити рівним шаром суміші для бісквіта. Знову поставити в піч, зменшивши вогонь. Коли бісквіт зарум’яниться і пропечеться, вийняти торт і обсипати цукровою пудрою.