Бабусині страви: «Торт "Яблучна соната"»

Бабусині страви: «Торт "Яблучна соната"»

Вся ніжність світу у одному торті - це ода ароматному яблуневому цвіту та смаку неперевершених плодів у поєднанні із ніжними коржами. Відчуйте це задоволення і ви, та не забудьте поділитись із своїми рідними - рецепт дуже простий!

Інгредієнти:

  • Для коржів: яйця:3-шт
  • цукор:1-стак
  • амоній:2-ст.л
  • маргарин розтоплений:2-ст.л
  • борошно:3-стак
  • Для крему: терті яблука:1-кг
  • цукор:0,5-стак
  • сметана:1-стак
  • масло:100-г
  • пудинг вершковий:1-шт
  • Для прикраси:
    корж:1-шт, апельсин:1-шт

  • Спосіб приготування:

    1. Три яйця збити зі стаканом цукру з двома столовими ложками амонію та двома столовими ложками розтопленого маргарину. Додати борошно (поступово). Замісити тісто.
    2. Винести тісто на холод на 2 години.
    3. Розкачати 6 коржів тоненько.
    4. Деко перекласти папером для випічки, змащеним маслом. За допомогою скалки переносити на деко (дуже обережно). Випікати кожен корж на 180-200 градусів 15 хвилин. Коли коржі будуть готові, вони збільшаться у 3-4 рази.
    5. Готуємо крем. Яблука тушкувати одну годину з цукром та сметаною.
    6. Взяти пудинг, розвести молоком по інструкції. Розмішати з вершковим маслом (100г). Яблучний крем та пудинговий крем збиваємо разом.
    7. Перемазати охололі коржі (5) кремом, що вийшов. Боки та верх обмазати кремом теж.
    8. Прикрасити крихтою з 6-го коржа та апельсинами.